Curl Cuts

Voor mooie krullen of volume ook bij Salon Duet Marum


Krijgt u het ook maar niet voorelkaar om uw krul of slag mooi te krijgen in het haar, en wil het altijd na het kappersbezoek nog niet goed zitten.

Dan bent u bij Salon Duet Marum op het juiste adres.
Wij zijn de salon die gespecialiseerd is in het knippen van krullen.

Er komt geen permanent aan te pas! Zo knippen we natuurlijke krullen of slag in het haar met de speciale techniek. Je kapsel krijgt wel twee keer zoveel volume door deze revolutionaire knipmethode.


Krullen? Voor de één een pretje voor de ander een ramp. Het lijkt, of je er weinig aan behoeft te doen, maar niets is minder waar. Krulhaar is van zichzelf droog haar en gaat snel aan de uiteindes pluizen. Als je eindelijk je kapsel een beetje op orde hebt en je gaat met vochtig weer naar buiten: KROES! Heel veel kappers weten niet goed hoe om te gaan met krulhaar. Vaak wordt het haar uitgedund waardoor er nog meer volume ontstaat, soms wordt er een mes gebruikt om het haar te 'slicen' waardoor de eindes weer pluiziger worden. Regelmatig wordt er net in een verkeerd stukje van je krul geknipt waardoor er geen mooie val meer in die lok zit...De kapper droogt na de behandeling je haar en dan ziet het er nog redelijk uit. Maar als je thuis je haar wast, schrik je je rot. Van alles ga je kneden, van wax tot krullenolie. Curlcuts is de uitzonderlijk effectieve kniptechniek voor meer volume of mooie krullen. Door alle lagen van het haar te knippen volgens het krullenknip methode, zijn jouw haarproblemen voorbij. Je moet het gewoon een keer proberen. Daarna wil je nooit meer anders.


Wat zijn de voordelen van de Curl cuts kniptechniek?

* Je haar krijgt meer krullen.
* Je haar krijgt meer volume.
* Krullen die uitgezakt waren worden weer mooi.
* Je krijgt minder snel pluis.
* Futloze permanenten worden weer vitaal.


Doordat deze manier van knippen veel techniek en tijd vereist, vragen wij U om bij het maken van een afspraak te vermelden dat U graag volgens het Curlcuts systeem geknipt wilt worden.

...